Van heel dichtbij foto’s maken of foto’s van specifieke objecten met veel detail? Marco fotografie is de kunst van het vastleggen van veel detail en vaak ook close-up foto’s. Bijvoorbeeld van bloemen of dieren. Door het macro fotograferen krijg je veel detail te zien wat een wereld voor je open kan doen gaan en details kan zien die je niet eerder zag.

Macro fotografie technieken

Er zijn verschillende technieken om goede macro foto’s te maken. Bijvoorbeeld met een macro flitser, ringflitser, zonder flits, met en zonder statief etc. Wij tonen in dit blog onze macro foto’s, maar geven in onze fotografie tips blog tips en tricks over het maken van macro foto’s. Heb je zelf macro foto’s die je wilt delen met ons? Stuur ze ons toe!

Bollenstreek en tulpenvelden

Elke Nederlander heeft ze weleens gezien, in het echt of op foto's, de langgerekte bollenvelden met de meest prachtige kleuren. Over het algemeen gaat het dan om tulpenvelden. In de regio tussen Leiden en Haarlem bevindt zich de bollenstreek. Hier vind je miljoenen tulpen in honderden velden. Deze streek zorgt voor vrijwel de gehele export van alle Nederlandse tulpen, een van de meest bekende export producten van Nederland.


CATEGORIEËN