Van alle takken van fotografie is sport fotografie misschien wel de lastigste. Je hebt te maken met buiten fotografie, dus wisselend licht, met snelheid in je foto’s, bijvoorbeeld bij racesport of voetbal en de afstand van je object veranderd continue. Daarnaast is het vaak lastig om de beste positie te bemachtigen voor het maken van je foto, bijvoorbeeld bij een WK voetbal langs de zijlijn staan is vrijwel onmogelijk. In dit blog vind je onze sportfoto’s.

Zelf sport fotografie?

Ben je zelf goed in het fotograferen van sporten? Stuur ons dan je foto en wellicht zie jij binnenkort jouw foto op ons sport fotografie blog!

MotoGP TT Assen

Al jaren is het TT circuit op Assen een begrip met verschillende evenementen, zoals de Moto GP, Moto2, Moto3, het WK superbike en bijvoorbeeld de Gamma Racing Day! In dit artikel vind je foto's van de MotoGP, Moto3 en Moto2 van 2015. De motoGP duurt in totaal 3 dagen. Het fotograferen van motoren (of auto's) op een circuit brengt verschillende moeilijkheden met zich mee. Zo heb je te maken met motoren die 350 km/h rijden, dus moet je snel reageren en de instellingen van je camera juist hebben ingesteld.


CATEGORIEËN