Chateau du Sanglier – Urbex kasteel in Frankrijk

Een van de meest bijzondere locaties die we bezocht hebben. Chateau du Sanglier a.k.a. Manor Sanglier a.k.a. Boar Castle is bij uitstek een pareltje in de Urbex scene! Voor elke fotograaf met een Urbex hart is dit een must-see!


1 Comment12 Minutes

urbex fotografie urban exploring frankrijk

Grand Moulins de Paris verlaten urbex graanfabriek in Frankrijk

Als urbex fotograaf kom ik op veel bijzondere plekken. Sommige plekken zijn prachtige zoals Chateau Lumiere, of Chateau de la Foret. Andere plekken zijn helemaal gestript en vergaan zoals ook het geval bij Grand Moulins de Paris. Toch heeft dit gebouw iets heel bijzonders, ten eerste is het gebouw immens groot en heeft het nog karakteristieke elementen. Dit maakt het gebouw toch heel interessant om te fotograferen.


0 Comments6 Minutes

Prison H15 de verlaten gevangenis urbex in Frankrijk

Een verlaten gevangenis, dit laat weinig aan de verbeelding over. Prison h15 is een immens pand waar ooit zware criminelen gehuisvest waren. Tegen de grens van Frankrijk ligt deze verlaten gevangenis te wachten op fotografen!


8 Comments8 Minutes

chateau lumiere urban exploring fotografie

Chateau Lumiere – verlaten Urbex kasteel in Frankrijk

Als urbexer heb je altijd een aantal locaties waar je extreem graag naartoe wilt. Dit zijn meestal de locaties die het minst aangetast zijn de graffiti, het moeilijkst binnen te komen (dan ben je vaak een van de eerste) en/of locaties met hele duidelijke karakteristieken. Chateau Lumiere is zo'n locatie.


2 Comments9 Minutes